Om mig


Navnet er Melissa. Melissa Alice, for at være helt præcis. Men du kan kalde mig Melissa. Hej!

Jeg er p.t. i gang med en PBA i Digital Konceptudvikling hos Erhvervsakademi Aarhus, og blev færdiguddannet multimediedesigner i 2014. I mellemtiden har jeg været på projektansættelser, virksomhedspraktikperioder og på barsel. Den dejlige by Randers er der jeg bor, men jeg er opvoket i forstaden Stevnstrup. Siden ca. 2008, har jeg haft en stor passion for fotografering. Det startede ud med en masse tilfældige billeder hist og her, der senere udviklede sig til en færdighed der nu har en meget speciel plads i mit hjerte. Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg altid været fascineret af teknologi og computere. Den kærlighed har udviklet sig til kommunikation og grafisk design.

Min glæde for video startede i vinteren 2013 og har siden da været super sjovt at arbejde med. Jeg har altid været fascineret af film og tv serier, i forhold til måden de var både filmet og skrevet på. Jeg arbejder stadig på at udvikle mig og blive bedre, og de fleste videoer er derfor ofte små personlige projekter som jeg får ideer til i ny og næ.

Hvis du stadig læser med, må du virkelig være interesseret i at vide mere om mig ikke? Mere en bare de kedelige standard detaljer. Så her kommer de mere spændende og quirky facts om mig.

Jeg er ca 50% dansker og 50% tanzanianer, men hvem ved egentlig helt 100 hvor de kommer fra? Jeg er født og opvokset i Danmark og jeg elsker farver. Min kærlighed til farver ses i stor udstrækning på mine negle som altid er dekoreret med alle verdens farver. Desuden holder jeg af personlig udvikling, fitness og k-pop.

Kompetencer

Kommunikation og formidling
95%
Grafisk design
80%
CMS (WordPress og Magento)
70%
HTML5, CSS3 og PHP
55%
SEO og Google Analytics
70%
Fotografering og video
90%
Adobe Creative Cloud programmerne
80%

Vigtige ting for mig

Min familie

Hvis ikke jeg havde min dejlige families hjælp og støtte, ville jeg aldrig have været den person som jeg er i dag. Derfor holder jeg blandet andet meget af at bruge tid sammen med min familie.

Passion

Det er vigtigt for mig at i et inspirerende miljø og jeg tror på at når man er passioneret omkring sit fag og job, så bliver resultatet helt fantastisk.

Hygge

Jeg elsker at krølle mig op i sofaen og se mine yndlingsserier og film. Jeg ser oftest alle mine serier og film på grund af det filmiske, historien og karakternes udvikling.

Mit kamera

Det er ekstremt simpelt: jeg ville ikke kunne leve uden mit kamera. Punktum. Det er her al magien sker!