Bryllupsinvitation

Bryllupsinvitation

Vores bryllupsinvitation

Det her er et personligt “after hours” projekt, da det er invitationer til vores eget bryllup.

Her har jeg designet en komplet pakke af en bryllupsinvitation, hvor den lilla farve er den gennemgående farve i det blomstrende design. Invitationerne er designet i et kvadratisk format, 14×14 cm, som matcher den dybe lilla kurvertes størrelse. I kurverten er der tre kvadratiske kort, selve indbydelsen, detajler om brylluppet og gave inspiration. Dertil er der designet et lille kort i størrelse af et traditionelt business kort, som en “save the date” lige til at hænge på køleskabet (til dem der stadig gør det!). Som en lille ekstra personlig ting, er der vedlagt en photostrip af parret (mig og min mand der fjoller – ja, vi er sære) samt et photocard af vores søn, fordi han er så sød 🙂

G9

G9

G9 Landskab, Park og Byrum

Imin projektansættelse hos G9 fra 2015-2017 har jeg været med til at udarbejde forskellige grafiske materialer samt diverse ting til deres hjemmeside.

Derudover har jeg implementeret en gennemgående rødtråd ved re-designet af deres produktmapper, annoncer og trykte klæb. Dertil grafiske POS opgaver samt produktfoto og vedligeholdelse af deres website med nyheder og nye produkter.

Her er et udpluk af hvad jeg har lavet:

  • Projekt lookbook
  • Katalog opsætning
  • Annonce opsætning (hvor jeg selv har været fotograf på nogle af billederne)
  • Klæb og folio design

CAME Danmark

CAME Danmark

CAME Danmark

Sammen med CAME Danmark i Randers, har jeg i 2016 udarbejdet en roll-up til messebrug i Danmark.

Access Technology

Access Technology

Access Technology

Sammen med Access Technology i Lystrup (2017), har jeg udvilket en masse forskellige grafiske POS materialer, så som flyers, rollups og hæfter til messe og kundebesøg. Derudover har jeg også været ansvarlig for vedligeholdelse af deres website samt fotografering af produkter til det grafiske materiale.

  • Handouts
  • Hæfter
  • Flyers
  • Brochure
  • Katalog

TRENDmedia

TRENDmedia

TRENDmedia

Sammen med TRENDmedia i Randers, har jeg under en virksomhedspraktikperiode udarbejdet visitkort samt en præsentationsmappe. Designet skulle være lækket og eksklusivt, så både mappen og visitkortene har et blødt finish på forsiden, sammen med et flot effekttryk der fremhæver deres logo.